Банкетные залы
Casa Nunţii Noroc
Адрес Chișinău, Suceviţa 34 Телефоны/Факсы
— телефон 022 513-029
— факс 022 511-946
Сайт Электронная почта

Spiritul tradițiilor multianuale Într-o nouă Întruchipare menit să farmece prin rafinament și originalitate

Ceremonia de nunta în decursul multor secole rămîne a fi una dintre cele mai importante și simultan cele mai distractive sărbători. Tinerele cupluri îndrăgostite doresc ca ziua nunții sale să devină una semnificativă și să se rețină în inimile tuturor oaspeților pentru mulți ani. Desigur, toți tinerii căsătoriți doresc să celebreze un astfel de eveniment important într-un restaurant frumos, însă procesul de căutare a locației rafinate și valoroase pentru ceremonie este o provocare destul de dificilă.

Cu deplină responsabilitate, suntem bucuroși să Vă informăm că sarcina dificilă cu privire la alegerea restaurantului impecabil pentru celebrarea ceremoniei Dumneavoastră a fost REZOLVATĂ! Căutarea Dumneavoastră a luat sfîrșit – ați găsit ceea la ce ați visat! Vă salutăm!

Casa Nunții "NOROC" - una dintre primele instituții din capitală de un astfel de nivel semnificativ (fondată în anul 1995). Suntem specializați în organizarea ceremoniilor festive: nunti, cumetrii, aniversari jubiliare, zile de naștere, petreceri corporative, conferințe, reuniuni, petreceri tematice și multe altele. Noi suntem longevivi în afaceri de restaurant, ceea ce înseamnă că virsta noastră experiență și tradițiile neschimbate sunt în afara oricărei competiții. Însă, cu toate acestea, nu încetăm să perfecționăm interiorul nostru creativ, nivelul de deservire, caracterul extraordinar al deliciilor culinare și un confort cu adevărat regal.

Casa Nunţii Noroc
Адрес Chișinău, Suceviţa 34 Телефоны/Факсы
— телефон 022 513-029
— факс 022 511-946
Сайт Электронная почта