Одежда и обувь
Deli Mar
Адрес Chișinău, Decebal 99 Телефоны/Факсы
— телефон 079 012-901
Сайт Электронная почта

Deli Mar – calitate perfectă, un design care satisface cele mai recente tendințe de moda, practic, confort și protecție excelentă de intemperii, precizia în studiul tuturor cele mai mici detalii, blană, altele decât accesoriile, care este atât de plăcut ochiului – toate acestea vor trebui să satisfacă vârsta mai diferite și categorii sociale. Îmbrăcămintea exterioară Deli Mar este concepută pentru primăvara, toamna și iarna și este concepută ținând cont de condițiile climatice moderne ale țării noastre. 

Acordați atenție, în sortimentul nostru există un întreg set de îmbrăcăminte exterioară din ultimul sezon! Și toate acestea la cele mai bune prețuri! Ne extindem în mod constant domeniul de aplicare a propunerilor noastre: adăuga culori luminoase de țesături, atât de iubit de tineri, pentru categoriile de vârstă – culori interesante și jucăuș, fără locuință pe negru și gri; folosi blana pentru toate gusturile și pentru apărătorii animalelor au o gamă largă de modele fără blană și tinsuleyte, ca în fiecare an, numărul de modele din colecțiile noi sunt în continuă creștere, care pot satisface chiar si cele mai sofisticate cumpărători. Puteți să cumpărați de la noi veste de marcă pentru femei, en-gros și cu amănuntul, jachete demi-sezon, windbreakers, impermeabile.

Lucram numai cu cele mai bune branduri, cum ar fi Clasna, Button, Monte Cervino, Batterflei, piele Wille, Lusskiri, Zăpadă Grace, Astrid, FineBabyCat și Vo Tarun.

Cele mai elegante modele noi, de cea mai buna calitate!

1. Moldova, mun. Chişinău, str. Decebal 23, JUMBO, et. 3, but.3114
Telefon: 079 01 29 01

2. Moldova, mun. Chişinău, str.Stefan cel Mare si Sfint 136,
GEMENI, et.2, block.V, but.32
Telefon: 079 01 29 00

3. Moldova, mun. Chişinău, str. Decebal 99, 
ELAT, et. 3, but. 1.
Telefon: 079 01 29 01 

Deli Mar
Адрес Chișinău, Decebal 99 Телефоны/Факсы
— телефон 079 012-901
Сайт Электронная почта