Юридические услуги
Intelstart
Адрес Chișinău, Calea Iesilor 8, etaj 3, of. 6 Телефоны/Факсы
— телефон 069 022-822 060 007-050
Сайт Электронная почта

Intelstart – de 10 ani împreună pentru protecția proprietății intelectuale

10 ani reprezintă concomitent și un început și o experiență pentru Intelstart, cel mai recunoscut brand în domeniul proprietății intelectuale.

INTELSTART este un nume comercial ales expres în varianta finală, datorită cerințelor Camerei Înregistrării de Stat, varianta inițială fiind Intellectual Start. Soarta a decis ca în 10 minute să fie creată o altă denumire mai scurtă și cum a arătat timpul mai bună.

De 10 ani Intelstart oferă soluții practice în domeniul creării, înregistrării și protecției mărcilor comerciale, designului industrial, dreptului de autor și a invențiilor. Am reușit să obținem încrederea a peste 2000 de clienți atît naționali cît și internaționali, din toate domeniile de activitate. 

Clienții noștri, interesați de protecția proprietății intelectuale in Moldova, provin din următoarele țări: România, Rusia, Ucraina, Turcia, SUA, Indonezia, Germania, Polonia, Franța, Grecia, Marea Britanie și Emiratele Arabiei Unite.

Pe parcursul timpului am creat proiecte de care ne mîndrim: Prima Campanie Națională Anticontrafacere și Antipiraterie, primul proiect naming Namemania, prima bursă intelectuală Bursa Intelectuală, cît și Concursul celor mai Recunoscute Mărci Notorium.

Pentru noi, toate ideile care le-am promovat pe parcursul anilor au avut un singur scop bine focusat – promovarea culturii proprietății intelectuale în Moldova.

La atingerea acestui scop au contribuit partenerii companiei și anume: Camera de Comerț Americană, Camera de Comerț și Industrie Franceză, Organizația de Dezvoltare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii, Asociația Națională a Tinerilor Manageri, Evenda, BIZZ, School of Business Comunications, Клуб Молодых Бизнесменов, Agora, Unimedia, Allmoldova, Diez.

Obiectivele de viitor al companiei sunt promovarea în continuare a proprietății intelectuale pe piața noastră, dezvoltarea proiectelor conexe domeniului dat și desigur oferirea serviciilor de asistență juridică în crearea, înregistrarea și protecția proprietății intelectuale.

Cu ocazia aniversării de 10 ani, pînă la sfîrșitul lunii august oferim o reducere de 1000 de lei la serviciile de naming, branding și de asistență la înregistrarea obiectelor de proprietate intelectuală.

Fiți alături de noi, urmăriți noutățile companiei, pe paginile de socializare www.facebook.com/Intelstart, www.facebook.com/Dasistgrafik și www.facebook.com/Notorium.md.

Mulțumim pentru încredere,

Cu recunoștință,

Echipa Intelstart.

Intelstart
Адрес Chișinău, Calea Iesilor 8, etaj 3, of. 6 Телефоны/Факсы
— телефон 069 022-822 060 007-050
Сайт Электронная почта

новости "Intelstart"