Internet providers
Moldtelecom
Адрес Chișinău, Stefan cel Mare 10 Телефоны/Факсы
— телефон 022 570-101
— факс 022 570-111
Сайт Электронная почта

Înfiinţată în 1993, Moldtelecom a evoluat cu multe eforturi, dar inteligent, de la o companie tradiţională de stat la o companie inovatoare şi social responsabilă. Operatorul şi-a demonstrat competitivitatea pe piaţa telecomunicaţiilor, prin tranziţia de la oferirea serviciilor tradiţionale de telefonie fixă la servicii de Internet de bandă largă, telefonie mobilă 3G şi televiziune digitală interactivă IPTV.

Ani la rând, operatorul naţional nu doar uneşte oamenii, dar prin activitatea sa contribuie la dezvoltarea economică a ţării. Moldtelecom este considerat unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat, acesta numără aproximativ 3600 de angajaţi.

Încă de la începutul activităţii sale, misiunea companiei a fost de a conecta între ei oamenii din Republica Moldova. De la început dar şi pentru viitor, Moldtelecom îşi propune să asigure comunicarea interpersonală, limitând astfel distanţa fizică dintre oameni, conectându-i cu întreaga lume.

Moldtelecom este unicul operator de pe piaţa de telecomunicaţii din Republica Moldova care oferă un spectru larg de soluţii de comunicare: telefonie fixă, telefonie mobilă, internet mobil, internet fix şi televiziune digitală IPTV.

Prin investiţiile permanente în dezvoltarea pieţii de telecomunicaţii din Republica Moldova, Moldtelecom îşi menţine de-a lungul anilor, poziţia de lider pe piaţa telefoniei fixe şi a serviciilor de Internet şi Transport Date. Pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă, oferite prin intermediul operatorului Unite, compania oferă servicii calitative şi accesibile la nivel naţional, datorită extinderii ariei de acoperire Unite 3G. Ca rezultat al acestor lucrări, abonaţilor le este asigurat un semnal voce mult mai calitativ, internet mobil cu o viteză mai mare și scăderea ratei de întrerupere a apelurilor sub 0,3%.

Moldtelecom este primul operator care a implementat la 1 septembrie 2014 rețeaua 100G la nivel național. Acest upgrade al reţelei de transport date de la 10G la 100G sporește de 10 ori capacitatea rețelei, ceea ce permite conectarea mai multor clienţi și oferirea de mai multă bandă pentru internet.

Operatorul Naţional a revoluţionat şi piaţa televiziunii din Republica Moldova fiind primul care a lansat la începutul anului 2010 serviciul de Televiziune Digitală, iar spre sfârșitul lui 2010, formatul HD, ambele la nivel naţional. Abonaţii serviciilor de televiziune digitală se bucură începând cu anul 2011 şi de opţiunile interactive, iar de la începutul anului 2015, de conţinut în format 3D.

Toate serviciile Moldtelecom sunt create pentru a facilita conectarea între oameni, de aceea compania oferă cele 5 servicii prin soluţia completă Multiplay. Clienţii se pot bucura de mai multă comunicare, acces la informaţii combinând mai multe servicii Moldtelecom într-un singur abonament. O singură factură, un singur operator şi suport tehnic, economie de bani, bonusuri şi plăcere infinită de comunicare.

Pentru investiţiile permanente realizate pentru dezvoltarea pieţii de telecomunicaţii şi societăţii informaţionale, Moltelecom de-a lungul anilor a fost premiată în diverse concursuri naţionale. Ultimul premiu obţinut, este Mercuriul de Aur care a fost acordat companiei pentru implementarea cu succes a celui mai stabil serviciu de pe piaţa locală de telecomunicaţii – Internet în Bandă Largă (BB) de la Moldtelecom.

Distincţiile de valoare obţinute de  Moldtelecom vin să reconfirme poziţia de lider de pe piaţa de telecomunicaţii din Moldova.

Moldtelecom
Адрес Chișinău, Stefan cel Mare 10 Телефоны/Факсы
— телефон 022 570-101
— факс 022 570-111
Сайт Электронная почта