Исследования и разработки
Notorium
Адрес Chișinău, Calea Ieşilor 8, et. 3, of. 6 (Business Center Z Tower) Телефоны/Факсы
— telefon 079 822-822 060 007-050
Сайт Электронная почта

Compania de proprietate intelectuală INTELSTART LTD anunță lansarea Concursului Național a celor mai recunoscute mărci comerciale din Moldova - Notorium Awards, ediția a doua, care se desfășoara din 6 martie pînă la 28 aprilie curent, sub deviza: Fiecare merită să fie recunoscut. 

Cele mai puternice mărci naționale și internaționale, prezente pe piața din Moldova, vor fi recunoscute de public prin vot on-line pe pagina oficială www.notorium.md și prin sms-voting. Este posibil de votat on-line zilnic o singură marcă în fiecare subcategorie.
Este posibil de votat marca favorită și prin sms la nr. 4421 cu ID-ul participantului. Preț sms 10 lei cu TVA, 1 sms = 1 vot, participă Abonații Moldcell și Orange. De pe un număr de telefon este posibil de votat 3 mărci favorite zilnic.

Participarea în concurs este gratuită. La concurs se vor confrunta peste 3500 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova.

Concursul va finaliza cu Gala de premiere a nominanților NOTORIUM 2017, unde se vor înmîna medaliile NOTORIUM pentru nominații locurilor 2, 3 și 4, la peste o sută de categorii de produse și servicii și decerna Trofeului NOTORIUM pentru marcile cîștigătoare clasate pe locul 1.

Beneficiile prezenței la NOTORIUM 2017:

 1. Înregistrarea gratuită și participarea la Concurs;
 2. Posibilitatea de a concura pentru premiile Concursului - Trofeul NOTORIUM, medaliile de aur, argint şi bronz, la fiecare subcategorie de produse sau servicii şi utilizarea exclusivă a imaginilor distincţiei pentru promovarea produselor și serviciilor mărcilor învingătoare;
 3. Transparenţa concursului şi a votingului în regim real, datorită votului securizat.
 4. Prezența alături de peste 3500 de mărci comerciale larg cunoscute din Moldova și din străinătate;
 5. Ridicarea nivelului încrederii și a imaginii mărcii comerciale participante la concurs;
 6. Beneficii de promovare - aproximativ 100.000 de vizitatori unici vor accesa site-ul NOTORIUM.MD, majoritatea din ei, conform statisticilor de anul trecut, vor accesa zilnic site-ul, votînd şi urmărind evoluţia voting-ului;
 7. Transmisiunea live a Galei de Decernare a Premiilor cu o audienţă de minim 100.000 de telespectatori.
 8. Posibilitatea ca învingătorii să ţină un discurs de pe scenă, în momentul primirii distincţiei, cu referire la marca sa.
 9. Beneficii de promovare - aproximativ 5.000.000 de vizualizări pe toată perioada de desfășurare ;
 10. Prezența gratuită pe site-ul NOTORIUM pentru mărcile comerciale participante pentru 1 an.
 11. Promovarea evenimentului în cele mai importante resurse media din Moldova;
 12. Promovarea evenimentului și a rezultatelor Concursului NOTORIUM, targetat, prin newslettere, către minim 35.000 de agenţi economici din Moldova;
 13. Prezența şi promovarea în Catalogul celor mai recunoscute mărci comerciale din Moldova NOTORIUM 2017;
 14. Beneficierea de ofertă promoţională de înregistrare a mărcii comerciale din partea companiei INTELSTART SRL – www.intelstart.md, www.facebook.com/Intelstart
 15. Posibilitatea de a deveni parteneri ai Concursului şi Galei de Decernare a Premiilor NOTORIUM şi de a beneficia de avantajele acestuia, oferta de parteneriat o puteţi solicita la info@notorium.md.

Pentru detalii accesați www.notorium.md, solicitați informații la: info@notorium.md, de asemena la organizatorii evenimentului: +373.79.822.822, +373.60.00.70.50.

Notorium
Адрес Chișinău, Calea Ieşilor 8, et. 3, of. 6 (Business Center Z Tower) Телефоны/Факсы
— telefon 079 822-822 060 007-050
Сайт Электронная почта