• 13°
  • 19.17

Haine de brand made in Moldova pe piața din Londra

5 producători de îmbrăcăminte din Republica Moldova au participat cu suportul MIEPO și al USAID, la tîrgul internațional de modă Fashion SVP, care a avut loc în perioada 28-29 iunie, la Londra, Marea Britanie, notează noi.md.

La eveniment au participat peste 120 de producători, designeri și importatori lideri din Marea Britanie, Europa de Est și regiunea mediteraneană,. Expoziția a oferit, în același timp, cadru pentru prezentarea celor mai recente inovații în domeniu, precum și conexiune cu potențiali furnizori și profesioniști din industrie.

Companiile moldovenești ”Mobile”, ”Intercentru Lux”, ”Fashion Textil”, ”Ridiager SV”, ”Ionel” și-au prezentat colecțiile vestimentare, stabilind pe durata expoziției contacte importante cu potențiali clienți și parteneri.

Expoziția Fashion SVP a fost lansată în 2012 și este un eveniment dedicat furnizorilor de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.

больше новостей
Мнение
ЕСТЬ ВОПРОС? НАШЛИ ОШИБКУ?
Вы находитесь на новой версии портала allmoldova. У вас возникли вопросы, касающиеся работы сайта? Или вы обнаружили ошибку? Напишите нам
Узнать больше
ПРОДВИЖЕНИЕ
ВАС ТОЧНО ЗАМЕТЯТ
Продвижение вашей компании, товаров и услуг в интернете
Узнать больше
КОПИРАЙТИНГ
ПИШЕМ О ВАС И ДЛЯ ВАС
Реальные, а не скопированные в интернете, новости о вашем бизнесе для размещения на вашем сайте, в социальных сетях, на сайтах интернет-медиа
Узнать больше