• 12°
  • 20.07

Investiții de circa 2 milioane: Un nou mall va fi deschis, în această primăvară, la Chișinău

În această primăvară, în Chișinău va fi deschis un nou mall, care va fi amplasat în sectorul Buiucani. Mall-ul se va numi Alfa City Shopping Mall. Investițiile au fost de circa 2 milioane de euro.

Reconstrucția clădirii a început la finele anului 2015 și urmează să fie finalizată în luna martie 2017. De asemenea, în luna martie, mall-ul urmează să fie inaugurat.

Contactat de Agora, directorul General, Sergiu Botnaru, a declarat că mall-ul va avea patru etaje, iar la parter - vizitatorii se vor bucura de o podea 3D.

„Reconstruim clădirea fostei uzine de televizoare Alfa și am numit mall-ul „Alfa City”, într-o oarecare măsură va exista o continuitate istorică a clădirii. În cadrul mall-ului vor exista atât articole pentru copiii, cât și pentru maturi. În cadrul proiectului sunt preconizate și construirea mai multor zone de agrement”, a precizat Sergiu Botnaru pentru Agora.md.

Potrivit directorului, în acest moment, administrația mall-ului a semnat contracte cu mai mulți agenți economici, care vor presta servicii în incinta noului mall.

Din imagini se observă că noul mall va avea un stil high-tech și este în pas cu noile tendințe.

больше новостей
Мнение
ЕСТЬ ВОПРОС? НАШЛИ ОШИБКУ?
Вы находитесь на новой версии портала allmoldova. У вас возникли вопросы, касающиеся работы сайта? Или вы обнаружили ошибку? Напишите нам
Узнать больше
ПРОДВИЖЕНИЕ
ВАС ТОЧНО ЗАМЕТЯТ
Продвижение вашей компании, товаров и услуг в интернете
Узнать больше
КОПИРАЙТИНГ
ПИШЕМ О ВАС И ДЛЯ ВАС
Реальные, а не скопированные в интернете, новости о вашем бизнесе для размещения на вашем сайте, в социальных сетях, на сайтах интернет-медиа
Узнать больше