• 20.04

Mesajul lui Filip la Congresul PDM: Îmi doresc ca în 2017-2018 deja să nu mai gestionăm crize, ci să dezvoltăm Republica Moldova

Unul din mesajele-cheie ale premierului Pavel Filip la cel de-al optulea congres al Partidului Democrat din Moldova (PDM), a ținut de importanța stabilității, premierul dorindu-și ca în anul 2017-2018 să nu se mai gestioneze crize, ci să dezvolte Republica Moldova.

„Dragi colegi, stimaţi invitaţi, mă bucur să vă revăd, să ne privim în ochi mulţumiţi că toţi care şi unde aţi activat a dat tot ce e mai bun. A fost un an greu, dar vreau să mulţumesc tuturor pentru încerederea pe care mi-aţi acordat-o atunci când am fost înaintat în funcţia de premier al ţării.

A fost un an dificil pentru Moldova, aş cataloga activitatea noastră prin prisma primei vizite, dar şi a ultimei vizite efectuate la Bruxelles, dar şi prin prisma întrevederilor pe care le-am avut cu partenerii externi şi cei ai FMI.

Vreau să vă spun că nu fiecare formaţiune şi-ar fi asumat această responsabilitate de a guverna Moldova. La început de an, Moldova era într-un blocaj de finanţare din exterior, acum finalizăm acest an cu încrederea restabilită din partea parternerilor externi, cu banii deblocaţi de la UE.

Vreau să vă aduc două veşti bune: anul acesta până la sfârşit s-au acumulat 500 milioane de euro, bani pentru proiecte şi cea de a doua veste este că am reuşit să deblocăm finanţări pentru anul viitor.    

Mulţumesc parlamentarilor pentru suportul pe care l-am avut pe parcursul întregului an. E adevărat că PDM ca oricare formaţiune mereu a optat pentru a avea funcţia de conducere în stat. În acest an, PDM a obţinut cele mai multe funcţii din istoria formaţiuni, doar că pentru noi nu a fost şi nu este scopul de a deţine o funcţie, ci e important ca aceste funcţii sunt cel mai important instrument pentru a schimba lucrurile în R. Moldova.

Îmi doresc ca în 2017-2018 deja să nu mai gestionăm crize, ci să dezvoltăm Republica Moldova”, a precizat Filip, citat de publika.md.

больше новостей
Мнение
ЕСТЬ ВОПРОС? НАШЛИ ОШИБКУ?
Вы находитесь на новой версии портала allmoldova. У вас возникли вопросы, касающиеся работы сайта? Или вы обнаружили ошибку? Напишите нам
Узнать больше
ПРОДВИЖЕНИЕ
ВАС ТОЧНО ЗАМЕТЯТ
Продвижение вашей компании, товаров и услуг в интернете
Узнать больше
КОПИРАЙТИНГ
ПИШЕМ О ВАС И ДЛЯ ВАС
Реальные, а не скопированные в интернете, новости о вашем бизнесе для размещения на вашем сайте, в социальных сетях, на сайтах интернет-медиа
Узнать больше