• 17°
  • 20.13
Новости Молдовы
8 декабря 2016
Deputații socialiști consideră că majorarea vârstei de pensionare în Moldova este o măsură „antisocială”
Deputaţii Partidului Socialiştilor consideră că majorarea vârstei de pensionare în Moldova este o măsură „antisocială”. Potrivit agenţiei infotag, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, deputatul Vlad Batrîncea a spus că proiectul de lege cu privire la sistemul de pensii a fost aprobat de Guvern în conformitate cu cerinţele FMI şi în defavoarea populaţiei. Proiectul prevede creşterea graduală a vârstei de pensionare începând cu 1 ianuarie 2017, de la 57 până la 62 de ani pentru femei şi de la 62 la 65 de ani pentru bărbaţi.
15 декабря 2016
Deputații au refuzat să excludă proiectul liberalizării capitalului de pe ordinea de zi
Proiectul de lege care prevedere eliberarea de orice răspundere a persoanelor fizice şi juridice care nu şi-au declarat proprietăţile, în schimbul unei taxe de 2% va fi discutat mâine în Parlament. În pofida faptului că deputatul liberal-democrat, Vadim Pistinciuc, a cerut excluderea acestui proiect din ordinea de zi de mâine, majoritatea parlamentară nu a susținut inițiativa.
9 февраля 2017
Deputați din Parlamentul Marii Britanii vor efectua o vizită de lucru în R. Moldova
Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a discutat cu grupul comun de prietenie cu Republica Moldova din Parlamentul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord despre agenda de reforme și instrumentele care permit Moldovei să continue parcursul de democratizare și modernizare, în pofida situației regionale, instituționale, dar și a poziției exprimate de Președintele Igor Dodon, inclusiv la Bruxelles, a relatat pentru moldpres Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.
6 апреля 2017
Corina Fusu, vizată într-o nouă moțiune simplă
O moțiune simplă asupra activității ministrului Educației, Corina Fusu, a fost depusă astăzi la Parlament de deputații PSRM, comunică Noi.md.
Мнение
ЕСТЬ ВОПРОС? НАШЛИ ОШИБКУ?
Вы находитесь на новой версии портала allmoldova. У вас возникли вопросы, касающиеся работы сайта? Или вы обнаружили ошибку? Напишите нам
Узнать больше
ПРОДВИЖЕНИЕ
ВАС ТОЧНО ЗАМЕТЯТ
Продвижение вашей компании, товаров и услуг в интернете
Узнать больше
КОПИРАЙТИНГ
ПИШЕМ О ВАС И ДЛЯ ВАС
Реальные, а не скопированные в интернете, новости о вашем бизнесе для размещения на вашем сайте, в социальных сетях, на сайтах интернет-медиа
Узнать больше