• 10°
  • 19.09
Новости Молдовы
21 июля 2016
În locul Fabricii de Piele din Chișinău ar fi putea fi ridicat un centru comercial
Primăria a organizat consultări publice asupra proiectului Planul Urbanistic Zonal privind amplasarea acestui complex comercial pe str. Ismail, 99. La adresa indicată se înalță Fabrica de Piele din Chișinău, închisă din 2009. Un agent economic și-a exprimat intenția de a demola clădirea și de a construi un centru comercial Dedeman și o clădire cu oficii.
15 января 2017
Румынская сеть Dedeman не придёт в Молдову
Крупнейшая в Румынии сеть магазинов строительных материалов Dedeman отказалась от своих планов открыть в Молдове два своих магазина.
15 января 2017
Dedeman nu mai vine în Moldova. Dragoș Pavăl: Planul nostru nu a mers
Cea mai mare companie românească din domeniul retailului cu materiale de construcții nu mai vine să investească în Republica Moldova. Asta deși acum mai bine de trei ani anunța că intenționează să vină în țara noastră cu o investiție de 30 de milioane de euro.
20 октября 2017
Dedeman se retrage definitiv din Moldova din cauza birocrației
Românii de la Dedeman își anunță retragerea proiectului investițional din Republica Moldova din cauza barierelor administrative, birocrației excesive și lipsei unei certitudini în privința unei decizii a autorităților locale.
Все новости Молдовы
Мнение
ЕСТЬ ВОПРОС? НАШЛИ ОШИБКУ?
Вы находитесь на новой версии портала allmoldova. У вас возникли вопросы, касающиеся работы сайта? Или вы обнаружили ошибку? Напишите нам
Узнать больше
ПРОДВИЖЕНИЕ
ВАС ТОЧНО ЗАМЕТЯТ
Продвижение вашей компании, товаров и услуг в интернете
Узнать больше
КОПИРАЙТИНГ
ПИШЕМ О ВАС И ДЛЯ ВАС
Реальные, а не скопированные в интернете, новости о вашем бизнесе для размещения на вашем сайте, в социальных сетях, на сайтах интернет-медиа
Узнать больше