• 11°
  • 19.09
Новости Молдовы
31 января 2016
Germania acuză Rusia de un atac cibernetic asupra Bundestagului
Un atac cibernetic care a vizat Bundestagul (Parlamentul german) timp de şase luni, în 2015, a fost organizat de către Guvernul rus, dezvăluie Der Spiegel.Potrivit revistei germane, autorităţile germane sunt sigure că un atac cu un virus de tip Troian asupra reţelei de calculatoare a Bundestagului, în prima jumătate a anului trecut, a fost comis de către un grup de hackeri finanţaţi de către Guvernul rus, cunoscut sub numele de Sofacy şi APT28, relatează postul Radio Free Europe-Radio Liberty în pagina electronică.
28 января 2016
(Română) Germania va susţine un proiect în domeniul asigurării cu apă şi canalizării în raionul Cahul
К сожалению этот пост доступен только на Română.
13 января 2016
Moldova ar putea fi adăugată în lista „țărilor sigure” pentru migrație în Germania
Republica Moldova se numără printre 12 țări care ar putea fi adăugate în lista «țărilor sigure» pentru migrație în Germania.
12 января 2016
Acord în cadrul coaliției de guvernare din Germania pentru a facilita expulzarea străinilor condamnați
Partenerii coaliției de guvernare din Germania au ajuns la un acord, marți, în vederea facilitării expulzării străinilor cu condamnări, modificare legislativă decisă în urma agresiunilor care au avut loc pe teritoriul german și au fost atribuite unor migranți, informează agerpres.ro citat de UNIMEDIA.
Все новости Молдовы
Мнение
ЕСТЬ ВОПРОС? НАШЛИ ОШИБКУ?
Вы находитесь на новой версии портала allmoldova. У вас возникли вопросы, касающиеся работы сайта? Или вы обнаружили ошибку? Напишите нам
Узнать больше
ПРОДВИЖЕНИЕ
ВАС ТОЧНО ЗАМЕТЯТ
Продвижение вашей компании, товаров и услуг в интернете
Узнать больше
КОПИРАЙТИНГ
ПИШЕМ О ВАС И ДЛЯ ВАС
Реальные, а не скопированные в интернете, новости о вашем бизнесе для размещения на вашем сайте, в социальных сетях, на сайтах интернет-медиа
Узнать больше