• 19°
  • 19.55
Новости Молдовы
29 октября 2014
Locuitorii din nordul ţării sunt terorizați de lupi
De câteva săptămâini, locuitorii din nordul ţării sunt terorizaţi de lupi.
22 августа 2016
Mai mulți săteni din satul Dobrogea și-ar fi găsit animalele sfâșiate de lupi
În satul Dobrogea, suburbie a orașului Chișinău, oamenii susțin că o haită de lupi le-ar fi atacat animalele scoase la pășune pe dealuri. Cazurile ar fi avut loc zilele trecute.
8 сентября 2016
Panică în capitală: lupii-mutanți au ajuns deja în preajma Chișinăului
Specialiștii bat alarma: în timpul verii s-au înregistrat cazuri în care lupii au atacat animalele domestice. Ce-i drept, e vorba de lupi-hibrizi, corcituri sălbăticite de lupi și câini. De regulă, lupii adevărați apar pe teritoriul Moldovei în timpul iernii, când la munte ninge, iar aceştia migrează în ţara noastră în căutarea hrănii.
7 октября 2016
Lupoaicele, în siguranță. O companie privată a instalat un sistem de supraveghere la adăpostul animalelor
Lupoaicele de la Grădina Zoologică, trei la număr, se află de azi înainte în siguranță deplină. Experții firmei, care le-a adus la Chișinău, au instalat în voliere camere sofisticate de supraveghere. Inițiativa vine după ce la începutul verii, un individ a hrănit o lupoaică cu o bucată de carne otrăvită, curmându-i astfel viața.
Все новости Молдовы
Мнение
ЕСТЬ ВОПРОС? НАШЛИ ОШИБКУ?
Вы находитесь на новой версии портала allmoldova. У вас возникли вопросы, касающиеся работы сайта? Или вы обнаружили ошибку? Напишите нам
Узнать больше
ПРОДВИЖЕНИЕ
ВАС ТОЧНО ЗАМЕТЯТ
Продвижение вашей компании, товаров и услуг в интернете
Узнать больше
КОПИРАЙТИНГ
ПИШЕМ О ВАС И ДЛЯ ВАС
Реальные, а не скопированные в интернете, новости о вашем бизнесе для размещения на вашем сайте, в социальных сетях, на сайтах интернет-медиа
Узнать больше