• 29°
  • 19.44
Новости Молдовы
18 сентября 2014
Accident la o brutărie din capitală: Un malaxor i-a strivit brațul
Riscă să rămână fără un braț.
12 февраля 2016
Decizie: Mitropolia Moldovei interzice ritualurile de exorcizare în mănăstiri
Mănăstirile din R. Moldova nu vor mai putea organiza ritualuri de exorcizare. O decizie în acest sens a fost adoptată de Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova.
18 марта 2016
Mitropolia atenționează! Un individ îmbrăcat în veșminte bisericești, înșeală creștinii
La Direcția mitropolitană au parvenit plângeri din partea mai multor persoane care ne-au mărturisit că au fost înșelați de un individ îmbrăcat în veșminte bisericești și cu cruce la gât. Profitând de mila enoriașilor, acest impostor se oferă, în schimbul unor sume de bani, să primească acatiste, pomelnice și chiar să facă exorcizări, se spune într-un comunicat al Mitropoliei.
9 августа 2016
România, principalul consumator al mărfurilor moldovenești
România rămâne primul partener economic al Republicii Moldova în ceea ce privește exportul. În prima jumătate a anului 2016, volumul exporturilor a urcat până la peste 215 milioane de dolari.
Все новости Молдовы
Мнение
ЕСТЬ ВОПРОС? НАШЛИ ОШИБКУ?
Вы находитесь на новой версии портала allmoldova. У вас возникли вопросы, касающиеся работы сайта? Или вы обнаружили ошибку? Напишите нам
Узнать больше
ПРОДВИЖЕНИЕ
ВАС ТОЧНО ЗАМЕТЯТ
Продвижение вашей компании, товаров и услуг в интернете
Узнать больше
КОПИРАЙТИНГ
ПИШЕМ О ВАС И ДЛЯ ВАС
Реальные, а не скопированные в интернете, новости о вашем бизнесе для размещения на вашем сайте, в социальных сетях, на сайтах интернет-медиа
Узнать больше